Ekonomický softvér zdarma

Ekonomický softvér zdarma

Ekonomický softvér sa predáva formou tzv. licencií. Za podvojné účtovníctvo zaplatíte viac ako 400,- € a za to dostanete inštalačné CD s programom pre podvojné účtovníctvo. Každý rok potom budete platiť 20% z pôvodnej ceny za to, aby ste mohli volať na linku podpory a hlavne, aby ste mali prístup k aktualizáciám programu a účtovali správne aj po zmene zákonov.

Ak chcete ušetriť stovky eur za nákup licencie, používajte online ekonomický softvér Humanet. Licenciu na používanie softvéru dostanete úplne zdarma. Ušetríte stovky eur a získate špičkový online ekonomický softvér. Žiadne platby vopred, žiadne kupovanie licencií.

Systémová podpora

Ekonomický softvér

Online ekonomický softvér Humanet používate pre neobmedzený počet používateľov a firiem iba za cenu systémovej podpory.

Cena systémovej podpory za online ekonomický softvér Humanet je určená na základe reálneho rozsahu vami spracovaných údajov. Presnú cenu si môžete vypočítať v cenníku.

Táto cena odráža rozsah vami spracovaných dát, zabezpečuje vám dostupnosť linky podpory cez online chat, email a telefón a poskytuje vám prístup k aktuálnej verzii programu. Vždy, keď s programom pracujete, budete využívať jeho najnovšiu verziu s aktuálne platnou legislatívou.

Už nikdy nemusíte dokupovať dodatočné licencie, ak potrebujete program rozšíriť. Taktiež nemusíte žiadať o zníženie poplatku za systémovú podporu, ak budete program používať v menšom rozsahu.

Neplaťte už viac za predražené licencie a prejdite ešte dnes na online ekonomický softvér Humanet, ktorého licencia je úplne zdarma.