Bezplatný ekonomický software

Bezplatný ekonomický software pre školy

Hľadáte ekonomický software pre potreby praktického vyučovania spracovania miezd a účtovníctva? Vyskúšajte Humanet!

Čo je k dispozícii?

Školy, školiace strediská a ostatné organizácie vyučujúce spracovanie miezd a účtovníctva môžu využívať bezplatnú školskú verziu programu Humanet pre potreby vyučovania. Školská verzia nemá žiadne obmedzenia na počty databáz, užívateľov, dokladov a pod. V školskej verzii vždy pracujete s najnovšou verziou a aktuálnou legislatívou.

Ekonomický software pre školy

Čo Vám to prinesie?

V prípade, že sa rozhodnete využívať Humanet pre potreby vyučovania, získate prístup k vždy aktuálnej a legislatívne platnej verzii pre mzdy a personalistiku, jednoduché účtovníctvo a podvojné účtovníctvo vrátane všetkých doplnkových funkcií a modulov.

Nikdy nemusíte nič sťahovať, inštalovať, aktualizovať ani zálohovať. Všetky dáta sú v systéme automaticky zálohované, takže aj pri poruche Vášho počítača sa k dátam dostanete ihneď z iného počítača. Môžete používať počítače s operačným systémom Windows, Mac alebo Linux. Taktiež môžete využívať aj tablet alebo smartfón.

Každý študent môže mať vytvorenú a pridelenú svoju vlastnú databázu, do ktorej má prístup iba on a vyučujúci. Vyučujúci môže zadávať domáce úlohy, ktoré môžu študenti spracovať doma prostredníctvom internetu. Samozrejme ani študenti si nemusia nič inštalovať, aby mali online program pre mzdy a účtovníctvo Humanet dostupný.

Vďaka flexibilite, prispôsobivosti a minimálnym nárokom na hardware, operačný systém, vlastnú správu programu a dát ušetríte množstvo času, ktorý ste doteraz trávili činnosťami spojenými s prípravou ekonomického software pre potreby vyučovania.

Ako získate školskú verziu?

Jediné, čo je potrebné pre používanie Humanetu je internet. Stačí, ak sa bezplatne zaregistrujete na adrese http://www.humanet.sk/bezplatna-registracia a vyplníte po registrácii a prvom prihlásení kontaktné informácie o Vašej škole, resp. organizácii, ktorá chce Humanet pre potreby vyučovania využívať. Info o vykonanej registrácii pošlite potom emailom na adresu mailto://info@humanet.sk a my Vám obratom aktivujeme školskú verziu.

Potrebujete viac informácií?

Kontaktujte nás ...