Jednoduché účtovníctvo naozaj jednoducho

Hľadáte program na jednoduché účtovníctvo, s ktorým budete mať najmenej starostí? Potom ste na správnej adrese! Jednoduché účtovníctvo HUMANET je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí sa nechcú zaoberať inštaláciou programu, jeho neustálou aktualizáciou pri vydaní novej verzie programu alebo pri zmene legislatívy.

HUMANET je online internetová aplikácia a preto pri práci s jednoduchým účtovníctvom HUMANET nemusíte nikdy nič inštalovať. To isté platí aj pre ostatné aplikácie HUMANET, t.j. mzdy a personalistika a podvojné účtovníctvo.

Rozsah jednoduchého účtovníctva HUMANET

Každého hneď určite napadne: "No dobre, ale má to dostatok funkcií? Nie je to len niečo jednoduché, keď je to na internete?"

Áno, má to všetky funkcie, ktoré pre prácu s jednoduchým účtovníctvom potrebujete. Dokonca ich má viac ako mnohé klasické jednoduché účtovníctva, ktoré na Slovensku dnes môžete zohnať. Pozrite si podrobnejší popis možností jednoduchého účtovníctva HUMANET alebo sa bezplatne zaregistrujte a môžete si ho ihneď vyskúšať.

Menej starostí, viac možností

HUMANET softvér ako služba

Okrem starostí s inštaláciami, ktoré sme už spomínali, Vám HUMANET poskytne prístup k Vášmu jednoduchému účtovníctvu nielen z počítača, ale aj z ďalších zariadení s pripojením na internet. Môžete tak pohodlne využívať dnes veľmi populárny tablet alebo smartfón.

Ďalšou dobrou správou je, že Vaše dáta sú automaticky zálohované a chránené špičkovými technológiami dátového centra. Nikdy ich už neohrozí ukradnutý alebo pokazený počítač.

Obľúbili ste si Mac? Potom už nemusíte kvôli účtovníctvu ani tu robiť kompromisy. HUMANET je funkčný rovnako dobre na Macu a Linuxe ako vo Windows. Pre prácu s Humanetom Vám stačí iba internetový prehliadač, a ani tu sa nemusíte obmedzovať. Môžete smelo využívať Váš obľúbený prehliadač, či už je to Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera alebo Safari.

Dobrá cena

Hoci za Vás HUMANET rieši množstvo problémov, s ktorými sa pravidelne stretávate u bežných programov na jednoduché účtovníctvo, tak aj napriek tomu nie je drahší. Jeho cena je na úrovni ostatných najpredávanejších programov na jednoduché účtovníctvo na Slovensku. Okrem toho nemusíte kupovať žiadnu licenciu a tak ho môžete začať používať okamžite.

Jednoducho skvelá voľba

Presvedčte sa sami. Bezplatne sa zaregistrujte a vyskúšajte hneď jednoduché účtovníctvo HUMANET. Lepšie riešenie dnes nenájdete.