Kvalitný mzdový program

Mzdový program online ekonomického software Humanet nasadil úroveň funkčnosti tak vysoko, že ani väčšina klasických desktopových mzdových programov sa mu nevyrovná.

HOUR, spol. s r. o.

Prečo?

Program na mzdy v ekonomickom systéme Humanet ťaží z dlhoročných skúseností jedného z lídrov v tejto oblasti na Slovensku, ktorým je spoločnosť HOUR, spol. s r. o. HOUR, spol. s r. o. sa už od svojho vzniku v roku 1993 zameriaval takmer výlučne iba na tvorbu software pre mzdy, personalistiku a riadenie ľudských zdrojov.

História

Už prvé DOS mzdové programy, ktoré sa predávali pod hlavičkou HOUR, sa vyznačovali bezkonkurenčnou variabilitou a možnosťami nastavenia. Možno ich niektorí poznáte. Boli to programy FLUXPAM vo verziách PAM3 a PAM4, ktorých jadro bolo vyvíjané v Českej republike vo firme FLUX a lokalizáciu a slovenskú legislatívu pre Slovenskú republiku zabezpečovala spoločnosť HOUR.

S príchodom grafického užívateľského rozhrania Windows sa spoločnosť HOUR osamostatnila a vyvinula vlastné riešenie pod názvom HUMAN. Human bol jednou z prvých funkčných Windows aplikácií komplexne zastrešujúcich mzdy, personalistiku a riadenie ľudských zdrojov a zdá sa, že ako jediný od slovenského výrobcu dokázal podporovať 5 rôznych databázových platforiem, MS Access, MS SQL Server, Oracle, Informix, IBM DB2.

Po úspechu Humanu, najmä v segmente stredných a väčších organizácií, vznikol jeho zjednodušením mzdový program SOLID, ktorý sa predával pod hlavičkou spoločnosti MADO, spol. s r. o. a bol určený pre spoločnosti spracovávajúce mzdy a personalistiku v rozsahu do 100 zamestnancov.

Na prelome tisícročia, keď sa začal rozširovať internet, sme sa rozhodli, že vytvoríme úplne nové a síce online internetové riešenie pre mzdy a personalistiku. Tak vznikol HUMANET, ktorý bol vo svojej prvej verzii predstavený verejnosti na tlačovej konferencii v Bratislave v októbri 2005. Podobne ako HUMAN bol aj mzdový program HUMANET zacielený na väčšie organizácie.

Po zavedení systému Humanet u prvých zákazníkov sme sa rozhodli postaviť na tejto technológii riešenie, ktoré sprístupní všetky funkčnosti dostupné v mzdovom programe Humanet aj malým firmám a živnostníkom. Veď aj oni si zaslúžia mať pokrokové riešenie, ktoré bolo doposiaľ dostupné iba veľkým firmám a za veľké peniaze. Výsledkom tohto úsilia je portál www.humanet.sk, ktorý sprístupňuje všetky funkcie mzdového programu Humanet každému na Slovensku.

Súčasnosť

Žiadna iná spoločnosť na Slovensku sa nemôže pochváliť takou širokou paletou riešení mzdových programov. Od DOS, cez Windows až po online riešenia s dostupnosťou ako pre veľké, tak aj pre malé organizácie. Dnes sa na riešeniach spoločnosti HOUR, spol. s r. o. spracovávajú mesačne státisíce miezd, čo je zárukou a zároveň aj potvrdením kvality a legislatívnej správnosti mzdových programov spoločnosti HOUR.

Online mzdový program

Všetky tieto dlhoročné skúsenosti sú zhmotnené aj v doposiaľ poslednom mzdovom programe spoločnosti HOUR, ktorý je súčasťou online ekonomického software Humanet. Vďaka tomu sa online mzdový program Humanet môže pochváliť rozsahom funkčnosti, ktorý nemá v segmente malých a stredných organizácií porovnateľného konkurenta.

Zo zoznamu funkcií mzdového programu Humanet môžeme spomenúť iba pár tých snáď najzaujímavejších, ako sú história údajov, história legislatívy, história vzorov a spracovania výkazov, tvorba a úprava užívateľských výplatných pások, užívateľských mzdových rekapitulácií, užívateľských mzdových listov, užívateľských riadkových zostáv, užívateľských formulárových zostáv, odosielanie výplatných pások mailom, bezproblémový výpočet súbežných pracovných pomerov vrátane ošetrenia maximálnych vymeriavacích základov, štatistické výkazy P2-04, Trexima, štatistiky Ministerstva školstva, štatistiky Ministerstva spravodlivosti, výpočet platov a miezd podľa Zákonníka práce, Zákona o verejnom záujme, Zákona o štátnej službe, integrácia s MS Word, MS Excel, prepojenie na dochádzkové systémy, stravovacie systémy, účtovníctvo a ďalšie funkcie.

Ak má niekto záujem si rozšíriť spracovanie miezd aj o nadstavbové moduly, tak od januára okrem Organizačného riadenia pribudnú aj ďalšie tri nové moduly pre Vzdelávanie, Dochádzku a Manažérske výstupy.

Rozsiahlejší popis funkcií pre online mzdový program Humanet nájdete na týchto stránkach v sekcii Mzdy a personalistika.

Online bonus

Ku všetkým spomínaným skvelým funkciám mzdového programu Humanet sa pridáva ako bonus jeho technologická úroveň. Vďaka online prístupnosti Humanet predbieha akúkoľvek konkurenciu v segmente malých a stredných firiem na Slovensku. Pri používaní Humanetu sa už nemusíte viac zaoberať sťahovaním a inštalovaním nových verzií, zálohovaním dát a nemusíte sa obmedzovať iba na jeden počítač a operačný systém Windows.

Online mzdový program

Online mzdový program Humanet môžete používať na ktoromkoľvek počítači bez nutnosti jeho inštalácie.

Môžete používať Windows, Mac aj Linux. Okrem počítača je Humanet dostupný aj cez tablet a smartfón.

Vždy pracujete s najnovšou verziou a aktuálnou legislatívou a nemusíte kvôli tomu nikdy nič inštalovať.

Bezplatné vyskúšanie mzdového programu

Chcete vedieť viac?

Zdarma sa zaregistrujte a vyskúšajte alebo sa zúčastnite niektorej z našich bezplatných prezentácií.

Humanet samozrejme nie je iba mzdový program. Mzdový program je jednou z častí online ekonomického software Humanet. Ďalšími súčasťami tohto online ekonomického software sú jednoduché účtovníctvo a podvojné účtovníctvo.