Moderný účtovný program

Online účtovníctvo Humanet je moderný účtovný program pre živnostníkov, malých a stredných podnikateľov.

Jednoduché ovládanie

Moderný účtovný program

Účtovať v online účtovníctve Humanet je jednoduché. Program nemusíte nikdy inštalovať ani aktualizovať. Vaše dáta a program sú vám dostupné kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu. Môžete používať počítač, tablet aj smartfón.

Prístup k systému môžete prideliť nielen seba, ale aj ďalším používateľom. Doklady a účtovné informácie zdieľajú všetci oprávnení používatelia medzi sebou. Napríklad podnikateľ jednoducho vystaví faktúru a účtovníčka ju zaúčtuje. Už žiadne dvojité evidovanie faktúr alebo ich nosenie k účtovníčke.

Vždy aktuálna legislatíva

Aby ste mali istotu, že máte údaje správne zaúčtované musíte pravidelne aktualizovať váš účtovný program. Aktualizácie pre účtovný program Humanet prebiehajú úplne automaticky, takže už nemusíte sledovať kedy bude k dispozícii nová verzia programu a nemusíte ju ani sťahovať ani inštalovať. Všetko prebieha úplne automaticky bez vašej účasti. Máte istotu, že vždy keď s programom pracujete, používate jeho najnovšiu verziu s aktuálne platnou legislatívou.

Bohaté funkcie

Moderný účtovný program

Online účtovný program Humanet poskytuje bohaté funkcie. K dispozícii máte fakturáciu, podvojné aj jednoduché účtovníctvo, ručné aj automatizované účtovanie, možnosť kopírovania dokladov, odosielanie dokladov priamo z programu emailom, sledovanie vývoja obchodného prípadu, prepojenie na elektronické bankovníctvo, prepojenie na eshopy, registračné pokladnice, daňové priznanie a výkazy pre fyzické osoby, podnikateľov, neziskové organizácie a aj obchodníkov s cennými papiermi.

Je toho naozaj veľa, čo štandardne online účtovný program dokáže. Online účtovníctvom Humanet nahradí akýkoľvek klasický účtovný program alebo ekonomický softvér a už nikdy nebudete musieť nič sťahovať a inštalovať.

Profesionálne zabezpečenie dát

Bezpečný účtovný program

Vaše dáta sú pravidelne automaticky zálohované a chránené proti prístupu neoprávnených osôb. Prechodom na online účtovný program Humanet posuniete zabezpečenie vašich údajov na oveľa vyššiu úroveň.

Používanie online účtovníctva Humanet je rovnako bezpečné ako manipulácia s peniazmi v internetbankingu.

Sofistikované bezpečnostné prvky ako SSL certifikát a emailová notifikácia, vám poskytujú špičkovú úroveň zabezpečenia a dokážu vás automaticky upozorniť na neoprávnený prístup k vašim údajom.