Mzdy a personalistika, profesionálne riešenie

Základným predpokladom pre správnosť a rýchlosť spracovania miezd v každom mesiaci je mať mzdový program, ktorý má vždy zaručene správnu legislatívu, poradí si s výpočtom nielen jednoduchých miezd, ale aj komplikovanejšími prípadmi a poskytuje všetky tlačené aj elektronické výstupy potrebné pre komunikáciu so Sociálnou poisťovňou, zdravotnými poisťovňami, daňovým úradom, bankou a ďalšími subjektami, s ktorými je potrebné komunikovať pri spracovaní miezd.

Takýmto riešením je program mzdy a personalistika Humanet.

Jednoduché aj zložité mzdy

S programom mzdy a personalistika Humanet vypočítate rýchlo a pohodlne jednoduché mzdy, ale aj komplikovanejšie prípady spracujete bez najmenších komplikácií. Hravo si poradíte s výpočtom súbežných pracovných pomerov, s výpočtom rôznych druhov a kombinácií pracovnej doby, príplatkov, odmien, exekúcií, príspevkov na doplnkové dôchodkové sporenie atď.

Súčasťou programu je bohatá výbava výstupných zostáv a exportov pre všetky oblasti mzdovej a personálnej agendy. Môžete tlačiť pracovné zmluvy, dohody, rôzne potvrdenia, mzdové listy, výplatné pásky, mzdové rekapitulácie. Výkazy do Sociálnej poisťovne, zdravotných poisťovní, daňový úrad, doplnkové dôchodkové sporenie a iné sú samozrejme dostupné aj v elektronickej forme.

Ak potrebujete nejaké individuálne výstupy pre svoju vnútropodnikovú analýzu, ľahko si ich vytvoríte v integrovaných nástrojoch na tvorbu riadkových alebo formulárových zostáv. Vytvorené výstupy môžete tlačiť, exportovať do Wordu alebo Excelu a tam s nimi ďalej manipulovať alebo ich posielať mailom.

Mzdy a personalistika Humanet sú využívané v organizáciách s výpočtom mzdy pre jedného jediného zamestnanca, ale aj v organizáciách s tisíckami zamestnancov. Tento mzdový program je v praxi používaný na spracovanie miezd už od roku 2007, takže je overeným a stabilným riešením. Tento systém bol vybudovaný ako nástupca svojich úspešných predchodcov FLUXPAM a HUMAN používaných na výpočet miezd už od roku 1992.

Vždy aktuálna legislatíva

Aktuálnosť legislatívy je zaručená bez toho, aby ste museli sťahovať a inštalovať akékoľvek aktualizácie. Už nemusíte kontrolovať webové stránky výrobcu a obávať sa, či ste náhodou nezabudli nejakú opravu doinštalovať. Mzdy a personalistika Humanet sú online mzdovým programom, ktorý používate priamo cez internet, takže ho máte k dispozícii kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu bez toho, aby ste sa museli zaoberať jeho inštaláciou, údržbou alebo aktualizáciou.

Spoľahlivosť a pohodlie

To, že máte mzdy a personalistiku vždy a všade k dispozícii, že sa nestaráte o aktualizáciu mzdového programu a že v ňom spracujete mzdy, či ste malý alebo veľký, Vám dáva istotu, že program mzdy a personalistika Humanet nebudete musieť meniť.

Môžete rásť, môžete sa zmenšovať. Môžete sa deliť na menšie celky a pobočky, môžete pobočky zlučovať. Môžete používať Windows, Mac alebo Linux. Môžete používať počítač, tablet alebo smartfón.

Jedno je, ale vždy isté. Program mzdy a personalistika Humanet Vám bude fungovať pri akejkoľvek organizačnej alebo technickej zmene bez toho, aby ste museli čokoľvek inštalovať, aktualizovať alebo nastavovať.