Najlepší mzdový program

Ako najlepší mzdový program by ste mohli definovať program na mzdy, ktorý poskytuje najviac funkcií, najjednoduchšie ovládanie, najprehľadnejšie usporiadanie a rýchle spracovanie výplat.

Takýmto programom je bez najmenších pochybností program mzdy a personalistika systému Humanet.

Mzdy a personalistika Humanet vznikli v autorskej dielni spoločnosti HOUR, spol. s r. o., ktorá sa už od roku 1993 špecializovala výhradne na tvorbu programov pre mzdy, personalistiku a riadenie ľudských zdrojov. Za toto obdobie sa žiadna iná softvérová spoločnosť na Slovensku nemôže pochváliť väčším počtom spracovaných miezd ako bolo spracovaných na produktoch spoločnosti HOUR, spol. s r. o.

A práve z týchto dlhoročných skúseností vznikol mzdový program ekonomického software Humanet. Ten dokázal pretransformovať požiadavky veľkých spoločností a korporácií na spracovanie miezd a personalistiky tak, aby z nich mohli ťažiť aj malé firmy a živnostníci.

Teraz môžu výhody najlepšieho mzdového programu využívať naozaj všetci. Veľkí aj malí. Podnikateľské subjekty aj štátna správa. Ziskové aj neziskové organizácie. Humanet ako jediný má v sebe zapracované spracovanie miezd nielen podľa zákonníka práce, ale aj podľa zákona o verejnom záujme, štátnej správe a príslušníkoch ZVJS. Takýmto širokým legislatívnym rámcom sa nemôže pochváliť žiadny iný mzdový program na Slovensku.

Mzdový program

Rýchlosť spracovania, prehľadnosť a intuitívne ovládanie sú skutočnými prednosťami mzdového programu Humanet. K tomu sa pridáva nadštandardné množstvo funkcií, obrovský počet tlačových zostáv, výstupov a navyše možnosť definície a tvorby vlastných užívateľských zostáv a výstupov.

Všetky tieto atribúty robia z miezd a personalistiky Humanet program, ktorý stojí na vrchole zoznamu programov na mzdy na Slovensku a vyhráva v mnohých výberových konaniach.

K tomu všetkému je pribalený online prístup bez nutnosti inštalácie čohokoľvek a kedykoľvek. Vždy aktuálna verzia programu a legislatívy bez potreby sťahovania a inštalovania aktualizácií. Automatické zálohovanie dát a dostupnosť systému z počítača, tabletu, smartfónu atď.

Ak všetky tieto vlastnosti a schopnosti mzdového programu Humanet zoberiete do úvahy a budete hľadať iné porovnateľné riešenie, tak zistíte, že iný kvalitatívne porovnateľný mzdový program na Slovensku neexistuje. Porovnateľný je Humanet s ostatnými mzdovými programami iba ak cenou. Avšak za rovnakú cenu dostanete v prípade miezd a personalistiky Humanet niekoľko násobne vyššiu hodnotu, ktorú by ste inde hľadali márne.

Ak ste ešte mzdový program Humanet nevyskúšali, tak neváhajte. Bezplatne sa zaregistrujte a vyskúšajte. Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody online spracovania, ktoré poskytuje program na mzdy a personalistiku ekonomického software Humanet.