Nová verzia 4.13

Online účtovný program

Uplynulý víkend sme nasadili novú verziu online ekonomického systému Humanet. Počas leta a jesene sme tvrdo pracovali na tom, aby sme zvýšili užívateľom komfort pri práci s Humanetom.

Už žiadne odstávky

Prvým výsledkom tohto úsilia je nasadenie novej verzie systému bez odstavenia užívateľov. V praxi to znamená, že ak s programom pracujete práve vo chvíli inštalácie jeho novej verzie, systém vás nijakým spôsobom neobmedzuje. Systém počká, kým dokončíte svoju prácu a až potom vás prepne do novej verzie.

To, že pracujete v novej verzii sa dozviete z informácie, ktorá sa vám zobrazí pri prvom prihlásení do Humanetu po sprístupnení jeho novej verzie.

Čo obsahuje nová verzia

V mzdách a personalistike sme okrem legislatívnych zmien pre 2015 prepracovali úplne od základov mzdový kalendár. Dochádzku pri spracovaní miezd do mzdového kalendára tak zadáte oveľa jednoduchšie a rýchlejšie ako v minulosti. Taktiež sme doplnili do výpočtu a spracovania exekúcií možnosť využitia depozitu alebo výpočet hypotetickej dane pre potreby ročného zúčtovania u pracovníkov pracujúcich v zahraničí.

V účtovníctve nájdete prvé zmeny pre rok 2015, ktoré si vyžiadala zmenená legislatíva. Nájdete tam ale napríklad aj úplne novú funkciu na tlač zostavy pre vzájomné započítanie záväzkov a pohľadávok alebo možnosť pripojenia doplnkových súborov ku faktúre. Vytlačiť a poslať emailom tak môžete odteraz s faktúrou automaticky napríklad objednávku, dodací list alebo akýkoľvek iný potrebný dokument. Podobne napríklad s upomienkou môžete odoslať faktúru atď.

Zmien v novej verzii je naozaj veľa a podrobne si o nich môžete prečítať v zmenovom liste, ktorý sa vám zobrazí priamo po prihlásení do príslušnej mzdovej alebo účtovnej databázy.