Online personálny a mzdový informačný systém

Online personálny a mzdový informačný systém Vám zabezpečí rýchle a komfortné spracovanie personalistiky a miezd. Nevyžaduje žiadne inštalácie ani aktualizácie programu. Máte v ňom vždy istotu, že pracujete s najnovšou verziou podľa platnej legislatívy.

Moderný online personálny a mzdový informačný systém Vám nekladie prekážky v tom, kedy, kde a na čom ho budete používať. Jediné, čo potrebujete je pripojenie do internetu a počítač, notebook, tablet alebo smartfón. Samozrejme už nie ste viazaný ani na konkrétny operačný systém. Rovnako používate online personálny a mzdový systém vo Windows, na Macu, Linuxe, Androide atď.

Kvalitný personálny a mzdový informačný systém, akým je Humanet, obsahuje všetko, čo by ste očakávali pri spracovaní personalistiky a miezd. Evidujete zamestnancov, počítate ich mzdy, urobíte prihlášku aj odhlášku, vytlačíte pracovnú zmluvu, dohodu, spracujete výkazy do zdravotných poisťovní, do Sociálnej poisťovne, pre daňový úrad. Výstupné zostavy ako výplatné pásky, mzdové rekapitulácie, mzdové listy, evidenčné listy sú samozrejmosťou.

Okrem štandardných zostáv a výstupov, ktoré môžete tlačiť alebo exportovať do Wordu, či Excelu, Vám Humanet umožňuje vyvárať aj vlastné zostavy a exporty.

Jednoducho povedané Humanet je personálny a mzdový informačný systém, ktorý obsahuje všetko, čo by ste očakávali od personálneho a mzdového systému v treťom tisícročí.

Overené zákazníkmi

Čo najviac oceňujú užívatelia?

Užívatelia online personálneho a mzdového informačného systému Humanet najviac oceňujú fakt, že celý systém funguje jednoducho a spoľahlivo a že ak potrebujú poradiť, tak im na podpore systému vždy ochotne a promptne vyriešia ich požiadavky.

Ak zavoláte na podporu Humanetu, nestane sa Vám, že Vás po troch minútach nejaký automat odpojí, ako to robia v iných firmách. Jednoducho zákazník je na prvom mieste, čoho obrazom je aj naša služba technickej podpory.

Tisícky užívateľov už okúsili kvalitu našich produktov a služieb. Pridajte sa aj Vy a bezplatne si otestujte online personálny a mzdový informačný systém Humanet.