1653 zmien pre účtovný program zdarma

Online účtovný program

V roku 2013 prieniesol online účtovný program zdarma všetkým svojim používateľom 1653 úprav, zmien a nových funkcií.

Zapracovalo sa množstvo legislatívnych zmien pre dane, odvody, prihlášky a odhlášky na zdravotné, sociálne poistenie, daňové priznania, kontrolný výkaz DPH a ďalšie. Veľa zmien sa udialo v oblasti vzhľadu aplikácie, rýchlosti spracovania, zadávania dát a spracovania výstupov. Priniesli sme podporu SEPA platieb a podporu nových formátov pre elektronickú komunikáciu s bankami a mnoho ďaľších úprav.

Všetky zmeny sú podrobne popísané v sprievodných listoch, ktoré sú sučasťou programu a môžete si ich tam kedykoľvek spätne pozrieť a prečítať.

Jedinečný ekonomický softvér

Humanet je unikátom v kategórii online ekonomického softvéru. Ako jediný nezvýšil od roku 2011 ceny a ani nezaviedol žiadne nové spoplatnené funkcie.

Je tomu tak už od mája 2011, kedy sme oficiálne spustili novú verziu nášho webu a zaviedli férový spôsob spoplatnenia ekonomického softvéru na základe reálneho počtu spracovaných údajov.

Už tri roky po sebe si môžu používatelia online ekonomického softvéru užívať prílev nových funkcií a vylepšení bez zvyšovania platieb za jeho používanie.