Daňové priznanie 2014

Daňové priznanie 2014

Spracujte si daňové priznanie rýchlo a jednoducho online. Žiadne sťahovanie formulárov a inštalovanie programu. Všetko spracujete pohodlne online v účtovníctve Humanet.

K dispozícii sú daňové priznania pre fyzické aj právnické osoby vrátane výkazov, ktoré sú súčasťou daňového priznania.

Ak ste si viedli svoje účtovníctvo za rok 2014 v online účtovníctve Humanet, potom máte všetky dáta v programe a spracovanie daňového priznania je o to jednoduchšie.

Spracované daňové priznanie a príslušné výkazy si môžete vytlačiť a zároveň aj uložiť vo forme XML súboru, ktorý použijete na elektronické podanie daňového priznania.

K údajom daňového priznania sa môžete kedykoľvek vrátiť a upravovať ich. Daňové priznanie je dostupné kedykoľvek a odkiaľkoľvek online. Rovnako ako celý ekonomický systém Humanet, aj daňové priznania sú dostupné na počítači, tablete aj smartfóne. Už nemusíte riešiť žiadne sťahovanie programov, ich inštalovanie, či aktualizovanie.

Začnite účtovať v online účtovnom programe Humanet a spracujte daňové priznanie pohodlne online. Je to úplne jednoduché. Stačí sa bezplatne zaregistrovať a môžete začať účtovať.