Mzdové účtovníctvo pre všetkých

Mzdové účtovníctvo

Rôzne spôsoby odmeňovania a rôzne druhy organizácií vyžadujú zapracovanie rôznych zákonov a legislatívnych predpisov.

Mzdové účtovníctvo Humanet má zapracovaný najširší legislatívny rámec. Tento systém využívajú na spracovanie miezd a personalistiky podnikatelia, ktorých zamestnanci sú odmeňovaní podľa Zákonníka práce. Používajú ho štátne, rozpočtové aj neziskové organizácie, pretože má zapracovaný výpočet miezd aj podľa Zákona o verejnom záujme a podľa Zákona o štátnej službe.

Personálna časť mzdového účtovníctva Humanet sa používa aj na všetkých súdoch a obsahuje zapracovanie Zákona o sudcoch a prísediacich. Ako jediné na Slovensku sa môže mzdové účtovníctvo Humanet pochváliť aj spracovávaním miezd pre príslušníkov Zboru väzenskej a justičnej stráže, kde na platforme mzdového účtovníctva Humanet bolo vytvorené individuálne mzdové účtovníctvo a odmeňovanie pre príslušníkov ZVJS.

Mzdové účtovníctvo Humanet je platforma a programové vybavenie, ktoré dokáže spracovať mzdy a personalistiku pre najrozsiahlejšie portfólio organizácií. So mzdovým účtovníctvom Humanet máte istotu, že mzdy spracujete správne a korektne vždy podľa aktuálne platnej legislatívy. Zapracovanie legislatívnych zmien, hoci aj takých krkolomných ako od januára 2013, je v mzdovom účtovníctve Humanet realizované automatizovane a jeho používateľ sa nemusí o nič starať.

Vždy, keď použijete mzdové účtovníctvo Humanet, máte istotu, že používate najnovšiu verziu a aktuálnu legislatívu. Lepšie riešenie pre mzdové účtovníctvo nenájdete. Neváhajte a vyskúšajte ho. Tisícky ľudí už pocítili na vlastnej koži aké jednoduché a pohodlné je spracovanie miezd a personalistiky so mzdovým účtovníctvom Humanet.