Najdostupnejší ekonomický systém na Slovensku

Ekonomický systém Humanet Vám umožní spracovať mzdy a účtovníctvo za kratší čas než iný ekonomický program nainštalujete.

Ak chcete začať používať niektorý ekonomický program, tak štandardný postup je, že si ho stiahnete z internetu a nainštalujete. Pokiaľ máte pomerne rýchly internet, tak stiahnutie napríklad mzdového programu Vám bude trvať približne 10 minút a jeho inštalácia 5 minút. To nie je dlhý čas, ale za rovnaký čas už môžete mať mzdy v Humanete spracované.

Ako je to možné?

Je to možné, pretože online ekonomický systém Humanet inštalovať nemusíte. Jednoducho sadnete za počítač, vyplníte registračné informácie, podobne ako pri sťahovaní programu od iného výrobcu, ale potom už nič neinštalujete. Od začiatku registrácie po vstup do programu ubehne jedna, možno dve minúty a už ste v programe a zadávate základné údaje o organizácii.

V priebehu 15 minút už máte napríklad v mzdách spracované prvé mzdy, čo u iného programu by znamenalo v prípade rýchlejšie internetu ešte len dokončenie inštalácie mzdového programu.

Čas šetríte každý mesiac

Ekonomický systém Humanet vydáva nové úpravy a aktualizácie každý mesiac, takže jeho vývoj a rozvoj je oveľa flexibilnejší ako u klasických ekonomických programov. Ako nový užívateľ môžete mať Vaše požiadavky zapracované v ekonomickom systéme už nasledujúci mesiac.

A ani pri zverejňovaní nových verzií nemusíte nič sťahovať a inštalovať, takže každý mesiac ušetríte ďalších minimálne 15 minút.

Najviac ušetríte pri poruche počítača

Ak sa Vám pokazí počítač, tak u klasického ekonomického systému, musíte daný program nainštalovať na iný počítač, k tomu doinštalovať všetky aktualizácie. Potom sa pokúsite nájsť nejakú zálohu dát z pôvodného počítača a tie na novom počítači obnoviť. Toto je ideálny postup, ak ste si systematicky odkladali mimo pokazeného počítača všetky verzie programu a ak ste si aj dáta archivovali mimo pokazeného počítača.

V prípade online ekonomického systému Humanet sa podobnými vecami vôbec zaoberať nemusíte. Ak sa Vám počítač pokazí, jednoducho sadnete k inému a ihneď pokračujete. Nič neinštalujete a ani žiadne dáta neobnovujete zo zálohy. Jednoducho všetko, čo ste mali dostupné z jedného počítača, máte dostupné aj z iného počítača.

Bezpečne kedykoľvek a odkiaľkoľvek

Online ekonomický systém Humanet aj s Vašimi údajmi máte dostupný na akomkoľvek počítači s operačným systémom Windows, na Linuxe aj Macu. Môžete taktiež bez problémov používať aj tablet alebo smartfón.

Samozrejme všetky Vaše údaje sú zabezpečené a chránené oveľa lepšie ako na Vašom klasickom počítači. Vysoká úroveň ochrany je garantovaná vďaka moderným bezpečnostným prvkom, ktorých inštalácia na Váš vlastný počítač by Vás stála stovky tisíc Eur.