Novinky systému Humanet december 2011

V nedeľu 11. decembra 2011 bol v systéme Humanet sprístupnený update účtovného modulu, v ktorom Vám prinášame drobnú zmenu pri tlači dokladov fakturácie.

Update
   

Účtovníctvo:

  • Viacriadková tlač názvu partnera. Stačí v texte názvu partnera zadať znaky \n na mieste, ktoré chcete zapísať do ďalšieho riadku. Ak sa takto „zalomený“ názov nezmestí do vyhradenej plochy, systém Humanet automaticky zmenší font tlačeného názvu.
  • Tlač názvu bankového spojenia do faktúry je zmenená v časti Bankové spojenie z tlače skráteného názvu banky na tlač užívateľom zadaného názvu bankového účtu. Venujte pozornosť zápisu údajov o bankovom spojení vo vystavovanej faktúre a v prípade potreby text upravte v políčku Názov v evidencii Účty v Základné nastavenia / Organizácie.
Pomoc
Facebook

TIP:

Staňte sa fanúšikom programu Humanet na Facebooku. Dajte mu svoj like a podporte ho na adrese www.facebook.com/HumanetSoftware.

Odporučte Humanet Vašim známym a získajte sprostredkovateľskú províziu ako súčasť partnerského programu Humanet.

Chcete vedieť viac ?

Zúčastnite sa bezplatného predvedenia programu Humanet v Žiline alebo v Bratislave.

Podrobné informácie nájdete na stránke www.humanet.sk. Bezplatne sa zaregistrujte a vyskúšajte. Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody Humanetu.

Prezentácia

 

Humanet

 


Chránená dieľňa

Neplaťte, keď nemusíte ...

Využite služby chránenej dielne MADO plus. Zabezpečíme Vám náhradné plnenie namiesto povinného odvodu v prípade, že nezamestnávate zákonom stanovený počet ZPS pracovníkov.

Vyrábame reklamné a propagačné materiály, darčeky a ďalšie produkty, ktorými môžete spropagovať svoje služby a potešiť Vašich obchodných partnerov a zamestnancov. Viac informácií získate na adrese www.madoplus.sk.


Kompletný popis zmien nájdete vždy priamo v systéme Humanet v menu Pomocník / Dokumentácia.
HUMANET je spoločným produktom spoločností HOUR, spol. s r. o. a MADO spol. s r. o..