Humanet

Novinky systému Humanet február 2012

V sobotu 4. februára 2012 bol v systéme Humanet sprístupnený update účtovného a mzdového modulu, v ktorom Vám prinášame niekoľko noviniek.
Kompletný popis zmien nájdete vždy priamo v systéme Humanet v menu Pomocník / Dokumentácia.

Update

TIP:

Vediete menšiu organizáciu a chcete si sami spracovávať podvojné účtovníctvo?
Prihláste sa na legislatívne školenie podvojného účtovníctva na ktorom sa naučíte princíp a základy podvojného účtovníctva. Ak poskytujete len služby, budete si vedieť sami spracovať účtovníctvo!

 

Účtovníctvo:

  • Hromadné pridávanie dokladov fakturácie do evidencie Servis prostredníctvom kontextového menu Doplnky.
  • Možnosť zadať predajnú cenu skladovej karty už pri jej prijatí na sklad.
  • Zjednodušené pridávanie novej skladovej karty pri pridávaní priamo z príjemky.
  • Sledovanie použitej sumy zálohovej faktúry (daňový doklad) v rámci vyúčtovacích faktúr.
  • Zobrazenie stĺpca s dátumom splatnosti pred potvrdením dokladov vstupujúcich do príkazu na úhradu.
Pomoc
Pomoc

Mzdy a personalistika:

  • Aktualizácia funkcie Vyrovnanie dane vo voľbe Spracovanie miezd / Služby podľa legislatívy platnej pre spracovanie ročného zúčtovania dane za rok 2011.
  • Aktualizácia funkcie Daňové výkazy vo voľbe Spracovanie miezd / Mzdový manažér / Výkazy pre spracovanie prehľadu o príjmoch zo závislej činnosti o zrazených a odvedených preddavkoch... platný od roku 2012, ktorý sa bude podávať už mesačne.
  • Doplnenie funkcie Ročné zúčtovanie ZP o spracovanie Výkazu preddavkov na poistné na verejné zdravotné poistenie pre účely ročného zúčtovania poistného za rok 2011 v listinnej a elektronickej podobe do jednotlivých zdravotných poisťovní.

Chcete vedieť viac ?

Zúčastnite sa bezplatného predvedenia programu Humanet 16.2.2012 v Žiline alebo 23.2.2012 v Bratislave a dozviete sa viac o najúžasnejšej inovácii ekonomického softvéru v ére osobných počítačov.

Podrobné informácie nájdete na stránke www.humanet.sk. Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody Humanetu.

Prezentácia

 

Humanet