Online ekonomické systémy sú flexibilnejšie ako klasický ekonomický software

Online ekonomické programy sú flexibilnejšie ako klasický ekonomický software

Online ekonomický systém Humanet prináša nové verzie každý mesiac. Je to minimálne trojnásobne rýchlejšie sprístupňovanie nových funkcií ako u klasického ekonomického software, kde sa nové verzie uverejňujú väčšinou raz za štvrťrok a niektorí výrobcovia aktualizujú svoje programy dokonca iba raz za polrok. Výnimku tvorí u klasického ekonomického software iba zapracovanie legislatívnych zmien.

V najnovšej verzii online ekonomického systému Humanet môžete napríklad využiť zásadné zrýchlenie zadania nového zamestnanca do mzdového programu. Oproti pôvodnému spôsobu zadávania nového zamestnanca sa tento proces vďaka novej osobnej karte skrátil na menej ako minútu. Naplnenie novej firmy napríklad so 100 zamestnancami Vám teraz zaberie približne 2 hodiny.

Nápadov, čo a ako zlepšiť v ekonomickom systéme máme veľmi veľa, ale radi privítame aj Vaše námety a pripomienky ku konkrétnym funkciám jednotlivých programov.

Dajte nám vedieť aké zmeny, vylepšenia a zjednodušenia by Vám najviac pomohli. Staňte sa aj Vy súčasťou vývoja online ekonomického systému Humanet. Pomôžete tak všetkým, ktorí si chcú zjednodušiť spracovanie miezd a účtovníctva.