Online mzdový software

Online mzdový software Humanet, ktorý bol na začiatku svojej existencie dostupný iba veľkým firmám a organizáciám, už dnes môže používať každý. Online mzdový software Humanet je vhodný pre malých aj veľkých. Obrovské množstvo funkcií, prehľadnosť, jednoduché ovládanie a online dostupnosť sú jeho hlavné výhody.

Vďaka portálu www.humanet.sk je možné mať v ňom mzdy spracované do niekoľkých minút od prvej návštevy tohto portálu. Množstvo času ušetríte najmä vďaka tomu, že nemusíte nič sťahovať a ani inštalovať. Mzdový software Humanet funguje ako online mzdová aplikácia, ku ktorej pristupujete prostredníctvo internetu rovnako jednoducho ako napríklad na Facebook alebo k vyhľadávaniu na internete cez Google. Táto online dostupnosť mzdového software Vám zabezpečí ďalšiu úsporu času aj neskôr, pretože už nebudete musieť sťahovať a inštalovať žiadne aktualizácie pri vydaní novej verzie alebo pri zmene legislatívy.

V poslednom čase sa na internete objavili príspevky, v ktorých sa niektoré firmy vyvíjajúce a predávajúce ekonomický software, snažia spochybniť výhody online ekonomických programov. Poukazujú najmä na nedostatočný rozsah funkčnosti, rýchlosť spracovania a bezpečnosť online ekonomického software. Pozrime sa teda ako na tom je napríklad online mzdový software, ktorý je súčasťou online ekonomického software Humanet.

HOUR, spol. s r. o.

Funkčnosť

Z pohľadu funkčnosti vychádza mzdový software Humanet zo skúseností a funkcií svojho predchodcu, ktorým je personálny a mzdový systém Human. Systém Human dlhé roky používajú mnohé významné firmy a spoločnosti na Slovensku. Všetky tieto dlhoročné skúsenosti boli zhmotnené aj do systému Humanet. Štruktúru a typy spoločností, ktoré používajú systémy Human a Humanet si môžete pozrieť na adrese http://www.hour.sk/sk/referencie.

Samotný Humanet už od jeho vzniku využívali najmä veľké organizácie, ktoré si ho vybrali po dôkladnom zvážení vo výberových konaniach na základe množstva funkcií, ktoré im poskytuje.

Zo zoznamu funkcií online mzdového software Humanet spomenieme iba pár najzaujímavejších, ako sú história údajov, história legislatívy, história vzorov a spracovania výkazov, tvorba a úprava užívateľských výplatných pások, užívateľských mzdových rekapitulácií, užívateľských mzdových listov, užívateľských riadkových zostáv, užívateľských formulárových zostáv (pracovné zmluvy, dohody, potvrdenia o príjme atď.), odosielanie výplatných pások mailom, výkazy na zdravotné a sociálne poistenie v elektronickej aj tlačenej podobe, automatické generovanie príkazov na úhradu a súborov pre elektronické a internetové bankovníctvo, ročné zúčtovanie zdravotného poistenia, daňové výkazy a prehľady, ročné zúčtovanie dane, bezproblémový výpočet súbežných pracovných pomerov vrátane ošetrenia maximálnych vymeriavacích základov, štatistické výkazy P2-04, Trexima, štatistiky Ministerstva školstva, štatistiky Ministerstva spravodlivosti, výpočet platov a miezd podľa Zákonníka práce, Zákona o verejnom záujme, Zákona o štátnej službe, integrácia s MS Word, MS Excel, prepojenie na dochádzkové systémy, stravovacie systémy, účtovníctvo a ďalšie funkcie.

Všetky spomínané funkcie a mnoho ďalších sú bez akýchkoľvek obmedzení dostupné aj pre online mzdový software Humanet prevádzkovaný na portáli www.humanet.sk.

Rýchlosť spracovania

Rýchlosť

Vlastné spracovanie miezd pozostáva z niekoľkých fáz. Prvou fázou je zadávanie údajov. Ďalšou fázou vlastný prepočet miezd, ktorý na základe zadaných údajov vypočíta v mzdách počty odpracovaných dní, hodín, neprítomností, základný plat, príplatky, odmeny, odvody, dane, zrážky a množstvo ďalších údajov. Záverečnou fázou je spracovanie výstupných zostáv ako sú mzdové rekapitulácie, výplatné pásky, výkazy na zdravotné a sociálne poistenie, daňové výkazy, príprava príkazov na úhradu a iné výstupy. Okrem týchto pravidelne sa opakujúcich mesačných operácií je potrebné počítať aj s ďalšími úkonmi, ktoré sa vykonávajú nepravidelne. Je to najmä vznik nových pracovných pomerov, ukončenie pracovných pomerov, spracovanie ročnej uzávierky pre zdravotné poistenie, daň atď.

Najlepším zrkadlom rýchlosti spracovania miezd v online mzdovom software Humanet je fakt, že mzdy v ňom spracovávajú bez problémov aj veľké organizácie, ktoré zamestnávajú tisícky zamestnancov. Ak s rýchlosťou spracovania nemá problém organizácia, ktorá spracováva mzdy mesačne pre 6000 a viac zamestnancov, tak pre malú organizáciu to je iba potvrdením faktu, že online mzdový software Humanet je pre ňu tým ideálnym riešením.

Ak sa Vás teda snaží niekto presvedčiť, že online mzdový software je pomalý a ponúka Vám iný ekonomický software, spýtajte sa ho ako rýchlo dokáže jeho systém vykonať spracovanie miezd pre 6000 zamestnancov.

Bezpečnosť

Bezpečnosť

Úroveň zabezpečenia pre online mzdový software Humanet ďaleko prevyšuje bezpečnosť klasického ekonomického software. K tejto téme nájdete na stránkach www.humanet.sk viacero článkov. Ak sa chcete o bezpečnosti online mzdového software Humanet dozvedieť viac, odporúčame Vám pozrieť si informácie v nasledovných odkazoch.

Zhrnutie

Argumenty o nedostatočnej funkčnosti, bezpečnosti a rýchlosti spracovania, ktoré sa niektorí konkurenti snažia šíriť o online ekonomickom software sú dané buď neznalosťou systému alebo zámerným zavádzaní potenciálnych a existujúcich zákazníkov.

Humanet ako jeden z prvých predstaviteľov online ekonomických programov na Slovensku samozrejme nie sú iba mzdy a personalistika. Súčasťou Humanetu sú aj jednoduché účtovníctvo a podvojné účtovníctvo.

Bezplatné vyskúšanie mzdového programu

Chcete vedieť viac?

Zdarma sa zaregistrujte a vyskúšajte alebo sa zúčastnite niektorej z našich bezplatných prezentácií.

Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody online ekonomického software Humanet.