Ročné daňové hlásenie za rok 2014

Ročné daňové hlásenie za rok 2014

Zamestnávate zamestnancov a vyplácate im mzdy? Nezabudnite, že do 30.4.2015 musíte odovzdať ročné daňové hlásenie.

Ročné daňové hlásenie pohodlne a rýchlo spracujete v online mzdovom programe Humanet. Ak váš aktuálny mzdový program neposkytuje spracovanie ročného daňového hlásenia, potom je najvyšší čas ho vymeniť za moderný online mzdový program, ktorý vám splnenie povinnosti ročného daňového hlásenia umožní zrealizovať rýchlo a jednoducho.

V mzdovom programe Humanet načítate údaje do ročného daňového hlásenia jedným klikom priamo z miezd spracovaných za rok 2014. Načítané údaje môžete v prípade potreby upraviť.

Z údajov, ktoré máte v programe evidované môžete vytvoriť hlásenie v tlačenej forme a odovzdať ho na príslušnom daňovom úrade. Tlačivá sú vyhotovené v originálnom formáte Finančnej správy, takže ich daňové úrady bez výhrad akceptujú. Súčasťou je taktiež elektronický výstup vo formáte XML, ktorý môžete použiť na elektronické podanie cez eDane alebo portál Finančnej správy.

Ročné daňové hlásenie nájdete v mzdovom programe Humanet ako súčasť daňových výkazov vo voľbe Spracovanie miezd -> Tlače a výstupy -> Výkazy -> Daňové výkazy.