Spoznajte svetovú HR show UNLEASH. Naša spoločnosť HOUR na nej nebude chýbať

Spoznajte svetovú HR show UNLEASH. Naša spoločnosť HOUR na nej nebude chýbať

Kvalitné HR konferencie prinášajú inšpiráciu, ktorá dokáže zlepšiť aj vaše firemné fungovanie. Veľmi dobre to vie aj naša spoločnosť HOUR, ktorá sa aj tento rok stala hrdým partnerom nielen slovenských HR podujatí, ale aj jedného svetového. A nie hocijakého. 


Konferencia UNLEASH sa koná v 3-och rôznych svetových metropolách (Londýn, Las Vegas, Amsterdam), aby na jednom mieste spojila komunitu personalistov, manažérov či predstaviteľov firiem, ktorí veria v rast prostredníctvom aplikácie inovatívnych riešení, rozvoja ľudí a hľadania nevychodených ciest v HR oblasti.

Konferencia, ktorá nemá konkurenciu

V minulosti sme ju poznali pod menom HR TECH. Jeho zmenou však konferencia nestratila na kvalite, ale naopak nabrala na obrátkach. Jej aktuálny názov UNLEASH a vízia "Unleash your people" ("Rozpútajte vašich ľudí" či "Vypustite vašich ľudí") predurčuje majestátnosť a výnimočnosť celého podujatia. Slovenský preklad však podstatu vízie a atmosféru konferencie nevystihuje presne. Tú jehdnoducho musíte zažiť na vlastnej koži.
 
Program je nabitý menami svetových rečníkov, odborníkov na HR, technológie či lídrov, ktorí už inšpirovali a inšpirujú tisíce poslucháčov naživo alebo prostredníctvom TEDx talk-ov. Zo známych mien spomenieme Sira Richarda Bransona, Ariannu Huffington, Sira Kena Robinsona, Rachel Botsman či Gary-ho Vaynerchuk-a.

UNLEASH však nie je len konferencia ako každá iná. Predstavuje platformu pre komunitu ľudí, ktorí sa vzájomne dokáže inšpirovať, motivovať, podporiť a vďaka skvelej vízii zmeniť biznis svet k lepšiemu naprieč jeho rozdielnymi regiónmi.

HOUR opäť súčasťou

Aj my chceme podporiť tento skvelý event a byť súčasťou zmeny, ktorú prinesie všetkým účastníkom priamo na podujatí a aj po, keď sa vrátia opäť do svojich kancelárií a získanú motiváciu, inšpiráciu či vedomosti prenesú na svojich kolegov.  A preto sme sa tento rok stali a la carte partnerom podujatia, ktoré sa koná počas 23. a 24. októbra v Amsterdame. A všetkých vás pozývame, minimálne nahliadnuť, do jeho atmosféry cez krátke video.

Autor:
Mgr. Ľubomíra Mešťanová
Marketingový špecialista
HOUR spol. s r.o.