Výpočet mzdy a ročné zúčtovanie dane

Rok 2012 uplynul a všetkých, ktorí spracovávajú mzdy čaká po celoročnom výpočte mzdy povinnosť spracovania ročného zúčtovania dane.

Každý kvalitný mzdový program poskytuje okrem výpočtu mzdy a pravidelného mesačného spracovania tlačových zostáv a výstupov aj funkcie na spracovanie ročného zúčtovania dane.

Ročné zúčtovanie dane pre užívateľov online mzdového programu Humanet

Ročné zúčtovanie dane môžete rýchlo a pohodlne vykonať aj v online mzdovom programe Humanet. Okrem samotného spracovania máte k dispozícii aj tlač všetkých potrebných zostáv od žiadosti, cez potvrdenie o príjme až po samotné tlačivo ročného zúčtovania dane.

Všetci, ktorí používali online mzdový program Humanet pre výpočet mzdy za celý rok 2012, majú prácu zjednodušenú v tom, že im program do zúčtovania dane prenesie informácie z vypočítaných miezd.

Ročné zúčtovanie dane pre užívateľov iných mzdových programov

Ak ste na výpočet mzdy v roku 2012 používali iný mzdový program, tak aj v tomto prípade Vám Humanet dokáže pomôcť. Zadajte si svojich zamestnancov do evidencie mzdového programu Humanet. Výpočet mzdy realizovať nemusíte a aj napriek tomu môžete ročné zúčtovanie dane v Humanete vykonať.

Údaje o vypočítaných mzdách zadáte ručne priamo do ročného zúčtovania dane a zvyšok, t.j. spracovanie a tlač výstupov, vykonáte rovnako pohodlne ako všetci, ktorí online mzdový program Humanet používali na výpočet mzdy v roku 2012.

Benefity online mzdového programu Humanet

Ak už budete mať takto svojich zamestnancov zaevidovaných, tak pokojne môžete pokračovať aj v spracovaní a výpočte miezd v roku 2013 priamo v mzdovom programe Humanet.

Okrem možnosti jednoduchšieho spracovania zúčtovania dane v ďalšom roku, sa zbavíte aj starostí so sťahovaním a inštalovaním aktualizácií, keďže pre online mzdový program Humanet toto vôbec nie je potrebné nikdy vykonávať.

Ďalšou výhodou je, že online mzdový program máte dostupný v najnovšej a legislatívne aktuálnej verzii vždy a všade prostredníctvom internetu. Nezáleží na tom, či používate počítač s operačným systémom Windows, Mac alebo Linux. Okrem počítača môžete využívať aj akékoľvek iné zariadenie s pripojením do internetu, ako sú napríklad tablet a smartfón.

Toto všetko máte k dispozícii za jedinečnú cenu 0,55 € za jednu spracovanú mzdu, takže máte istotu, že zaplatíte iba za to, čo skutočne využijete.